All for Joomla All for Webmasters
titkarsag@sziszi.hu
(28) 496-206
821817765fc7b8c6c97489e9441c6cf3.jpg

Képzéseink

Kis létszámú (16 fős) általános iskolai osztályok

2007-ben indult általános iskolai tagozatunk, melyben az óvodai neveléshez hasonlóan elfogadó, szeretetteljes légkörben foglalkozunk a gyermekekkel. Az osztályok maximum 16 fővel indulnak, a kisméretű, otthonos tantermek kifejezetten erre a létszámra méretezettek. Az itt folyó, magas szintű szakmai-pedagógiai munkának köszönhetően a 2008 évi kompetenciamérés tanúsága szerint hatodikosaink matematikából és szövegértésből országos összehasonlításban a legfelső 20%-ban teljesítettek. Az első és második osztályban iskolaotthonos képzés folyik, tehát a tanórák egyenletesen oszlanak meg délelőtt és délután, a 3-4.-ben napközi, az 5-6.-ban tanulószoba szolgálja a sikeres felkészülést.

Általános gimnáziumi képzés (0002 kód)

Képzési idő 4 év
Létszám: max. 2*26 fő

Ezt a képzési formát azoknak ajánljuk, akiknek még nincs határozott elképzelésük, de napjaink követelményeinek megfelelően fontosnak tartják a nyelvvizsga megszerzését.
A gimnáziumban általános műveltséget megalapozó nevelés és oktatás folyik. A gimnázium alapfeladata, hogy felkészítse tanulóit a közép és/vagy emeltszintű érettségi vizsgára, a munkába állásra illetve a felsőfokú tanulmányok megkezdésére.
A gimnáziumi nevelés-oktatás egyik legfontosabb célja, hogy a tanulókat a logikus, összefüggésekben, folyamatokban, rendszerekben történő gondolkodásra nevelje, valamint az elméleti ismeretek és a gyakorlati alkalmazások összekapcsolására.

Szakgimnáziumi képzés (0001 kód)

Képzési idő 4 év
Létszám: max. 26 fő

Ha ezt a tagozatot választod:
 • emberekkel foglalkozhatsz
 • megtanulhatod, hogyan segíts a beteg gyerekeknek, felnőtteknek
 • gyakorlatra tehetsz szert az ápolásban
 • kórházban, rendelőintézetben szerezhetsz tapasztalatokat
Az érettségi bizonyítvány megszerzése után további szakirányú OKJ-s szakképzésben folytathatod tanulmányaidat.

Gyakorló csecsemő- és gyermekápoló

OKJ: 54 723 03
A csecsemő- és gyermekápoló munkáját önállóan, illetve más egészségügyi szakma képviselőivel együttműködve végzi, az egészségügyi és szociális ellátás valamennyi szintjén. Részt vesz a megelőző, gyógyító, gondozó és rehabilitációs folyamatokban.
Képzési idő: 2 év
Létszám: max. 15 fő
A felvétel feltétele: egészségügyi alkalmassági vizsgálat

Gyakorló ápoló

OKJ: 54 723 02
A gyakorló ápoló munkáját az ellátó csoport tagjaként az egészségügyi ellátórendszer különböző területein végzi. Részt vesz az egészségügyi ellátás megelőző-, gyógyító-, gondozó- és rehabilitációs folyamataiban. Munkája során alapápolási tevékenységet végez, biztonságos és minőségi betegellátást valósít meg. Segédkezik a vizsgálatoknál, beavatkozásoknál, felismeri a sürgősségi eseteket.
Képzési idő: 2 év
Létszám: max. 15 fő
A felvétel feltétele: egészségügyi alkalmassági vizsgálat

Érettségire felkészítő felnőttoktatás (levelező tagozat)

Megfelelő számú jelentkező esetén indul a korábbi években sikeres levelező tagozatunk, mely reális lehetőséget nyújt az érettségi megszerzésére.

Legfrissebb Blogok

Legfrissebb hírek

Befizetési információk

Befizetéseivel támogathatja egyesületünket az alábbi PÁTRIA Takarékszövetkezet által kezelt bankszámlaszámon: 

65100228-11408275

Az iskola számlavezető bankja:

PÁTRIA Takarékszövetkezet
Az étkezési díjakat  fogadó bankszámlaszám:
65100266-11071345

Friss - HWSW

 • Már a Mixer-streamerektől is lehet játékot venni
  Elkezdett megjelenni a játékértékesítési funkció a Microsofthoz tartozó Mixer (korábban Beam) játékstream platform partnereinél. A látogatók csak a Microsoft Store-ban található digitális tartalmakat vásárolhatnak ezen keresztül. Kedvezmény nem jár érte, de ezzel a kedvenc közvetítőiket támogathatják.

 • Felsorakoztak a szolgáltatók az ARM alapú Windows 10-es PC-k mögött
  A mobilszolgáltatók nem csak kínálatukba veszik fel a gépeket, de egyedi díjcsomagokat is ígérnek, ami komoly kezdeti lendületet a termékkategóriának.

 • A fiatalok fele az okostelefonját tartja a legjobb barátnak
  Bár az okostelefonozás nem tartozik hivatalosan a függőségi betegségek közé az Egészségügyi Világszervezet szerint, de a Motorola kutatásában tulajdonképpen függőségre utaló jelekre kérdezett. Sokan a mobiljukat helyezik előtérbe a kapcsolataik helyett, a kívántnál többször veszik elő, és pánikot éreznek az esetleges elvesztése miatt.

Közösségi munka

Közösségi munka koordinátori telefonszáma a nyáron vagy hétvégén dolgozó diákok számára.

(28) 496-206

Bármilyen kérdés, probléma esetén hívható!