All for Joomla All for Webmasters
titkarsag@sziszi.hu
(28) 496-206
821817765fc7b8c6c97489e9441c6cf3.jpg

Képzéseink

 

Kis létszámú (16 fős) általános iskolai osztályok

2007-ben indult általános iskolai tagozatunk, melyben az óvodai neveléshez hasonlóan elfogadó, szeretetteljes légkörben foglalkozunk a gyermekekkel. Az osztályok maximum 16 fővel indulnak, a kisméretű, otthonos tantermek kifejezetten erre a létszámra méretezettek. Az első és második osztályban iskolaotthonos képzés formájában tanulnak, a 3-4.-ben napközi, az 5-6.-ban tanulószoba szolgálja a sikeres felkészülést.

Általános gimnáziumi képzés (0002 kód)

Képzési idő 4 év
Létszám: max. 26 fő

Ezt a képzési formát azoknak ajánljuk, akiknek még nincs határozott elképzelésük, de napjaink követelményeinek megfelelően fontosnak tartják a nyelvvizsga megszerzését.
A gimnáziumban általános műveltséget megalapozó nevelés és oktatás folyik. A gimnázium alapfeladata, hogy felkészítse tanulóit a közép és/vagy emeltszintű érettségi vizsgára, a munkába állásra illetve a felsőfokú tanulmányok megkezdésére.
A gimnáziumi nevelés-oktatás egyik legfontosabb célja, hogy a tanulókat a logikus, összefüggésekben, folyamatokban, rendszerekben történő gondolkodásra nevelje, valamint az elméleti ismeretek és a gyakorlati alkalmazások összekapcsolására.

Szakgimnáziumi képzés

Informatika ágazat (0001 kód)

Képzési idő 4 év

Létszám: max. 26 fő

Miért érdemes az Informatikai Szakgimnáziumot választani?
Iskolánk informatikai szakgimnáziumi osztályában megismerkedhetsz a programozás rejtelmeivel, a weboldalak működésével, a számítógép részletes működési elveivel és különböző konfigurációs beállításaival.  Ha ez még nem keltette fel az érdeklődésedet, úgy egy új területre is bevezetünk Téged: A hálózatok világába. Iskolánk a Cisco Networking Academy által magasan kiképzett oktatói segítségével Cisco tanúsítványt szerezhetsz, mellyel kedvezményes ipari vizsgát is tehetsz tanulmányid végén. Érettségi vizsgád után 1 évvel már megszerezheted az 54 481 06-os Informatikai rendszerüzemeltető felsőfokú OKJ bizonyítványod.

 

Egészségügy ágazat  (0003 kód)

Képzési idő 4 év

Létszám: max. 26 fő

Ápolónak, ápolónőnek lenni az egyik legszebb hivatás, de egyben a legnehezebb is. Együttérzésükre, bátorításukra minden betegnek szüksége van, de ugyanakkor nagy szakmai tudásukkal és tapasztalatukkal az orvosok nélkülözhetetlen segítői is egyben. 
És hogy még mit gondolunk az ápolói hivatásról...

Az érettségi bizonyítvány megszerzése után további szakirányú OKJ-s szakképzésben folytathatod tanulmányaidat.

Gyakorló csecsemő- és gyermekápoló 

OKJ: 52 723 02
A csecsemő- és gyermekápoló munkáját önállóan, illetve más egészségügyi szakma képviselőivel együttműködve végzi, az egészségügyi és szociális ellátás valamennyi szintjén. Részt vesz a megelőző, gyógyító, gondozó és rehabilitációs folyamatokban. Esti tagozatos munkarendben.
Képzési idő: 2 év
Létszám: max. 15 fő
A felvétel feltétele: egészségügyi alkalmassági vizsgálat

Gyakorló ápoló 

OKJ: 52 723 01
A gyakorló ápoló munkáját az ellátó csoport tagjaként az egészségügyi ellátórendszer különböző területein végzi. Részt vesz az egészségügyi ellátás megelőző-, gyógyító-, gondozó- és rehabilitációs folyamataiban. Munkája során alapápolási tevékenységet végez, biztonságos és minőségi betegellátást valósít meg. Segédkezik a vizsgálatoknál, beavatkozásoknál, felismeri a sürgősségi eseteket. Esti tagozatos munkarendben.
Képzési idő: 2 év
Létszám: max. 15 fő
A felvétel feltétele: egészségügyi alkalmassági vizsgálat

Érettségire felkészítő felnőttoktatás (levelező tagozat)

Megfelelő számú jelentkező esetén indul a korábbi években sikeres levelező tagozatunk, mely reális lehetőséget nyújt az érettségi megszerzésére.

Legfrissebb Blogok

Legfrissebb hírek

Befizetési információk

Befizetéseivel támogathatja egyesületünket az alábbi PÁTRIA Takarékszövetkezet által kezelt bankszámlaszámon: 

65100228-11408275

Az iskola számlavezető bankja:

PÁTRIA Takarékszövetkezet
Az étkezési díjakat  fogadó bankszámlaszám:
65100266-11071345

Friss - HWSW

  • Idén is a fintech legizmosabb élharcosait hozza el a FinTechShow
    A konferencián a PSD2, azonnali fizetés, a fintech-nagymenők és az ifjú titánok is helyet kapnak, az előadások mellett továbbá szakmai konzultációra is lehetőség lesz.

  • Chrome-ból is elérhető a Microsoft adathalászattól védő rendszere
    Megjelent a Windows Defender kiegészítője a Chrome böngészőhöz. Az ingyenes megoldás az adathalász támadások és a megtévesztő, kártékony linkekre kattintás ellen.

  • Ryzen, második felvonás
    Piacra dobta második generációs Ryzen processzorait az AMD. Az új lapkák új gyártástechnológiával és módosított mikroarchitektúrával érkeznek és a tavalyi, viszonylag nagyot szakító sorozat finomhangolásának tekinthetőek. Lássuk, mire elég ez az időközben feleszmélő Intellel szemben!

Közösségi munka

Közösségi munka koordinátori telefonszáma a nyáron vagy hétvégén dolgozó diákok számára.

(28) 496-206

Bármilyen kérdés, probléma esetén hívható!